Cum de a rula pentru a pierde in greutate?

Dacă ne uităm de aproape fiecare plan de training de carieră , că acest circula acolo, vom vedea o combinație de lungi și lente și cursa rapid, dar scurt. Acest lucru se datorează faptului că ambele sisteme au beneficii fiziologice, care ajuta de a dezvolta viteza si rezistenta, care sunt necesare pentru a îmbunătăți nivelul nostru de broker.

Dar dacă suntem mai preocupați de talie, care pe final, ce facem? Dacă ar trebui să includă ambele sisteme, de intensitate joasă și de înaltă intensitate, în programul nostru de pierdere în greutate? Posibil să piardă în greutate mai repede, amplasament? Vom afla acest lucru.

Dacă acestea sunt noi în lume, running, foto5probabil, nu au auzit, distanta, ritmul sau intervale de timp, poate chiar niciodată nu am văzut un plan de antrenament. Știați că aceasta este ceea ce separă un sistem la altul? Pentru că această distincție este importantă pentru a înțelege rolul fiecărui tip de marș joacă în a pierde în greutate, să începem cu definițiile fiecare dintre aceste secțiuni.

Alergatul pe distanțe lungi într-un ritm lent

Ei bine… este cel mai simplu mod de a lucra. Acest sistem este, de obicei, funcționează la 60-70% din ritmul cardiac maxim. Ca parte a programului de instruire în cursa, în aceste curse lungi sunt concepute pentru a vă ajuta să dezvolte rezistenta si invata organismul mai eficient de a utiliza grasimea ca sursa de energie.

De a lucra într-un ritm rapid

Se adresează la un nivel mai intens decât cel precedent, de obicei, 80 – 90% de ritm cardiac maxim, pentru a ridica pragul de lactat. Acesta este punctul în care muschii sunt de lucru, apariția metabolic secundar produs de acid lactic. Ritmul înalt, înseamnă jogging într-un ritm convenabil de disc, mai mult sau mai puțin repede decât vă puteți menține în timpul alergării.

Interval de antrenament

Intervalele utilizate sunt de cele mai multe ori, pentru a crește viteza, pe glisiere, prin creșterea VO2 max, adică cantitatea maximă de oxigen pe care organismul nostru o poate folosi. Acest lucru poate fi realizat, alternând scurte de efort la niveluri apropiate nostru maximă a pulsului (95% – 98%) a întrerupt cariera de recuperare mai ușoară, mai mică sau egală cu lungimea. Obiectivul de a alerga la fel de mult timp ca acest lucru este posibil din VO2 max, mai mult sau mai puțin, mai repede, că ne putem sprijini în termen de 5 până la 10 minute de cursa. Altfel spus, aceste intervale sunt al naibii de greu!

Când organismul primește energie

Acum știm cum aceste tipuri de antrenament variază în intensitate, e timpul pentru a explora, cum au, de asemenea, diferă în modul în care acestea folosesc energia.

Timpul se scurge, muschii au două surse primare de combustibil, de grăsime și glicogen (rapid carbohidratii sunt stocate în mușchi și ficat). La un nivel scăzut în intensitate, ca și în rândurile noastre, încet și pe distanțe lungi, corpul va depinde de un amestec de grăsime și glicogen, în cazul în care balanța se apleacă din cauza beneficia de grăsime.

foto6

dieta jogging lent sau mai rapid

Pe măsură ce intensitatea crește, atitudinea se schimbă, iar muschii au nevoie de mai mult combustibil, obținute din glicogen, și nu de grăsime. Această schimbare continuă până în pragul lactat, în cazul în care muschii sunt de lucru aproape exclusiv de glicogen.

Este important de a înțelege această diferență, deoarece ea este baza credinței în ceea ce alergatori care alearga mai incet, la foc, un procent mai mare de calorii din grasimi, că în natură cele mai bune pentru pierderea în greutate, că eforturile mai stricte. Dar de fapt… este asa?

De ce nu este atât de simplu?

Înainte de a coronemos cariera de mică putere, ca un rege pierde în greutate, trebuie să luăm în considerare o altă piesă în ecuație. În lumea de fitness și o alimentație sănătoasă, este numit de calorii, brut. Pentru a face acest lucru avem, ceea ce pentru a vedea și de calorii pur ars, și să evalueze cum afectează atât în repaus, cât și în activitate. Dar, mai presus de toate, de starea fizică, de tesut adipos, masa musculara si rata metabolismului fiecărei persoane.

Astăzi nu ne vom complica prea mult, și ne vom da cele mai bune rezultate din ecuație. Dar dacă ei doresc să aibă încredere în faptul că aceste valori reciproc, uita-te la un medic specialist, un medic, un nutritionist sau deportologo, că va ști să se orienteze pe baza propriului corp.

Se amestecă, pentru a obține cele mai bune rezultate

În ciuda faptului că pista cu intensitate scăzută arde mai multe calorii-net pe oră, diferența în lumea reală, ca de obicei, nu atât de vizibile. Pista de mare și de mică intensitate au avantaje și ar trebui să fie o parte obligatorie a planului de antrenament running. Un amestec al acestor sisteme va stimula broker, mai eficient și de a ajuta pentru a menține în afara tendința naturală a corpului de a se adapta, că pot alerga mai repede, și mai repede, și este, fără îndoială, va face, care pot reduce kilogramele in plus, de care suferă.

În cele din urmă, se poate spune că, dacă aveți o mulțime de excesul de greutate, el a decis să înceapă cu antrenamente de intensitate scăzută în ceea ce privește viteza, dar stabilă în timp, adică alergare pe distanțe lungi într-un ritm lent, și du-te prin mai repede, de-a lungul timpului. Acum, chiar dacă pe o pereche de kilograme mai mult și doriți pentru a restabili forma, aleg o conexiune de sistem de la bun început, treptat, se deplasează nivelul de efort comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *