Pista de dieta: pierde în greutate funcționează corect

Mult timp cunoscut nod decat faptul ca e fundal de jur împrejur ashtray sg pista ajută la menținerea despre greutate.

În căutarea unui loc de muncă sunteți un începător sau experimentat, următorii pași vă vor ajuta să mențină său obișnuit de a gestiona, în timp cefoto7 a găsi modul corect de a rula pentru a pierde in greutate.

Începeți cu vergeturi. Întinde picioarele și a gambei este foarte important, pentru a evita leziuni musculare.

Începeți normal de pista cu un ritm de post. Este întotdeauna înțelept pentru a începe încet și de a crește treptat viteza. Corpul tau ar trebui să fie în măsură să se încălzească. Viteza de 1.5 km pe oră este în rată bună.

Mai departe spre încălzire timp de si aproximativ două minut, apoi crește la viteza trap. Viteza de trap trebuie să permită să se simtă confortabil.

Mai departe spre încălzire cu o viteză mai mare.

Pentru a crește viteza, pentru a îmbunătăți procesul de pierdere în greutate.

AC-un șanț între jogging-ul și a alerga rapid în obiective mai aglomerate de pe treizeci de minute pentru incepatori, și o oră pentru a experimentati piloti.

Se răcește, ritmul ei, coborând încet în jos, cel puțin, în termen de două minut, după de intervenție chirurgicală.

Pista de slăbire, ca și orice exercițiu aerobic,

Știm cu toții spate un plan de jur împrejur ashtray sg pista este un exercițiu de mare îndoială, el ne reprezintă, daca, de fapt, acest exercițiu este eficient pentru pierderea în greutate, din punctul meu de vedere este financiar, asa ca nu este nevoie înregistrate în sala de gimnastică, dar la întrebarea noastră:

Daca o persoană lucrează-la-1 km, în fiecare zi, daca este Posibil să piardă în greutate, util și fără a afecta articulațiile?

Haideți să aflăm răspunsul:

În căutarea unui loc de muncă doriți, pentru a arde de grăsime și a pierde in greutate, exercitii aerobice, acest lucru poate fi opțiune mai bună, potrivit unui studio publicat în Journal of Applied Phisiology.

Recent, studiile au arătat spate un plan de jur împrejur ashtray sg exercițiile aerobice mai eficient pentru a pierde in greutate – este de a spune fundal de jur împrejur ashtray sg este mai bine decât ridicarea de greutati. De fapt, este scris pe spate un plan de jur împrejur ashtray sg este cea mai bună opțiune pentru persoanele care au puțin timp pentru a face exerciții fizice.

Spune fundal de jur împrejur ashtray sg, daca o persoană pur și simplu nu are timp pentru a face 3 ore de exerciții fizice pe săptămână, atunci ai nevoie pentru a face un antrenament de doar exerciții de aerobic, 1 oră se desfășoară într-o singură zi. Adică loonie, miercuri și).

În căutarea unui loc de muncă prioritatea această este de a pierde in greutate, și nu aveți prea mult timp, cel mai bine este de a face doar exerciții-de-aerobic.

Studiul, care arată cum ar fi alergatul pentru slabit

Oamenii de stiinta au fost inspirate-de-lipsa de disciplina, de persoane supraponderale, înseamnă fundal de jur împrejur ashtray sg au căutat cel mai bun mod de a pierde in greutate, pentru a face acest lucru:

Timp de opt loonie, au fost alocate de la unul până la trei programe de exerciții, mai mult de 200 de adulți în vârstă de mijloc.

Grupul a făcut exerciții de aerobic timp de 135 de minute pe săptămână. Mg refer la trei lecții a câte 45 de minute, în care cei mai mulți oameni care s-au decis-la-studio în caminadoras sau eliptice.

Un alt grupuri îl dědic acest timp, la ridicarea de greutati este de a face rănit cardiovasculare.

Ultimul grupuri a făcut ambele tipuri de exercitii, care le-a felicitări luat de două ori mai mult timp. Toți adulții de cercetare au fost supraponderali sau obezi, cu vârsta medie de 50 de ani și nu avea diabet zaharat.

Rezultatele unui studio privind obiectivele mai bună exercitii pentru a pierde in greutate

RUN Hills Pulovere in action!

Oamenii de știință au descoperit spate un plan de jur împrejur ashtray sg procedurile, care a inclus ridicarea de greutati, ajuta la dezvoltarea muschilor, dar nu este ajutat de oameni, va arde de grăsime sau de a obține în greutate.

Mulți oameni de știință au fost șocați, pentru spate plan de jur împrejur ashtray sg ei au susținut din spate de un plan de jur împrejur ashtray sg scop mai bună exercitii pentru slabit, nu de pista, dar, de asemenea, ridica greutati, pentru spate plan de jur împrejur ashtray sg spun fundal de jur împrejur ashtray sg în căutarea unui loc de muncă mușchiul este în creștere și în curs de dezvoltare, are nevoie de o mulțime de energie, iar această energie este obtinuta din grasimi. Cu toate acestea, în acest studio s-a descoperit spate un plan de jur împrejur ashtray sg energia de care aveți nevoie musculare crește foarte puțin, pentru a observa de pierdere în greutate în mod explicit.

O altă opțiune a fost, de asemenea, foarte clientul, s-a dovedit spate un plan de jur împrejur ashtray sg face 45 de minute de cardio și 45 de minute în haltere au același rezultat, ceea ce face doar exercitii cardio timp de 45 de minute.

Apoi, se recomandă să rula de 3 ori pe săptămână, sau se pot antrena pe banda-de-alergat sau bicicleta eliptica pentru pierderea în greutate în cel mai scurt timp posibil.

În căutarea unui loc de muncă aveți mai mult timp, puteți, de asemenea, ridica gantere, pentru a consolida muschii orl.

Într-o altă suplimentare de cercetare indică decat faptul ca e fundal de jur împrejur ashtray sg: “Două săptămâni de exerciții de aerobic pentru intérvalos de mare intensitate crește capacitatea de oxidare a grasimilor in timpul exercitiilor de la femei”

A alerga pentru a obține forma: Avantaje

Există o mulțime de avantaje, care are pista în aer liber, toți oamenii sudoare experimenta un sentiment de bine de mai jos vă prezentăm o listă de avantaje, care ne arată spate un plan de jur împrejur ashtray sg jogging pentru a pierde în greutate și vindeca.

 • Crește volumul respirator.foto8
 • Crește volumul inimii.
 • Scade tensiunea arterială.
 • Oferă o bună senzație.
 • Îmbunătățirea sănătății fizice și psihice.
 • Tonifica muschii, intareste oasele si intareste cartilaje.
 • Curăță mintea și clarifică ideile.
 • Estiliza picioarele și corpul.
 • Creste rezistenta.
 • Aceasta crește rezistența organismului.
 • Recomandări pentru curse de cai corect

Pista de mare viteza-aceasta este una dintre obiective mai bună exercitii de mare intensitate, arde de grăsime și se dezvoltă viața în numărul și coapse. Cu toate acestea, ar trebui să vizitați un medic, astfel încât el nu a văzut, ei bine, de exemplu, daca aveți probleme cu inima, atunci acest lucru ar fi foarte periculos să lucreze la viteză mare.

Pista de pe suprafață solidă duce la uzura, care se manifestă în toate expresiile agenției. Organismul trebuie să du-aceste permanentă în inversa impactul asupra articulatiilor membrelor.

Mulți specialiști recomandă de a efectua un antrenament pe suprafete mele, cum de a sări, de ceea ce se întâmplă la suprafață mai mica și consumul de suferit pro comun nu conduce la situații de risc, asociate cu leziuni.

 • Utilizați confortabil papuci de casă speciali pentru alergare.
 • Bea apă în mod regulat, fire mai mult, fire mai puțin. Evitați deshidratarea
 • În mod constant, și a fugit în locuri frumoase, la momentul potrivit.
 • Distraígase și bucurați-vă de antrenament.
 • Ascultați muzică bună, care dă de energie spiritul de luptă pentru atingerea obiectivelor sali.

Alergatul intareste articulatiile

Oamenii de stiinta au urmat 75 de mii de alergători și 15 mii de oameni, în termen de 7 sau, și s-a dovedit spate un plan de jur împrejur ashtray sg aceste premii acțiuni reduc riscul de osteoartrită, și de a reduce cu 50% riscul de pacienți, șoldului.

În acest studio se întâlnească 2 profitul de bază:

A alerga în mod constant corpul este în creștere, cartilaje articulare și menținerea nivelurilor протеогликаны în aceste premii cartilajului.

Brokerii se poate menține greutatea cu vârsta de exemplu, greutatea medie a 100 de persoane cu vârsta de la 50 până la 60 de ani-de 90 de kilograme, cu toate acestea, broker, care va ajunge la această vârstă, cantareste doar 70 de kg

Cati km cât și timp este nevoie pentru a rula pentru a pierde greutate

Un om de știință Williams a declarat spate un plan de jur împrejur ashtray sg, pentru ca aceste premii efecte si protectoare trebuie să alerge între 1,5 și 3 km pe zi.

Dar, potrivit cercetărilor noastre:

 • Vizita la medic, mai ales cardiolog și spune-spate și un plan de jur împrejur ashtray sg doriți să alerge pentru pierderea în greutate
 • Utilizați haine confortabile, mai ales papuci de casă
 • Nu am alergat cu un plin de stomac, așteptați timp de 2 ore după de masă
 • Ia cu tine despre sticlă de apă de 1 litru
 • Ia cu tine un mp3 player cu muzica preferată
 • De a găsi un inch de prin care se poate rula în liniște
 • Cald toate muschii timp de 10 minute
 • Twirling de post, timp de 5 minute
 • Crește treptat viteza, până când va ajunge la 50% din viteza maximă, și a fugit în termen de 30 de minute
 • Relaxați-vă, dacă vă simțiți foarte obosit
 • Bea apă, atunci când aveți nevoie de ea, ev așteptați, duce la deshidratare
 • Apoi, la 30 de minute de mers mai de post, în decurs de 10 minute înainte de a pot
 • Întinde mușchii orl și bea un pic de apă

Concluzii

Aceste premii concluzii, daca doriți, pentru a pista de slăbire:

 • Posibil să piardă în greutate rulează în jurul valorii de 45 de minute pe zi, de 3 ori pe săptămână
 • Înțelepciunea este cheia pentru a vizita medicul cardiolog înainte de a începe antrenament
 • Există o mulțime de avantaje, mai mult de a pierde excesul de greutate, aceste vei simti mai fericit
 • În căutarea unui loc de muncă în mod constant curge articulațiile vor fi și vor fi foarte utile în vârstă
 • Aveți grijă de dieta orl, mânca despre o mulțime de legume., fructe, proteine (pui, pește) si grasimi sanatoase (Omega-3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *