Prostect: Cum să aibă grijă de prostata natural

Să aibă grijă de prostată din copilărie este cheia pentru sănătatea omului. Este de fier, care se află sub vezica urinară, și are funcția de a produce un lichid, care formează sperma, pentru că cheia pentru redare Prostect. De obicei, după 40 de ani de prostata începe să crească în dimensiuni, și mulți bărbați pot suferi de condiții, cum ar fi hiperplaziei benigne de prostată, sau de prostată, care afectează 50% din bărbații cu vârsta de peste 50 de ani.

Pentru a evita complicațiile și viitoare probleme de sănătate, este obligatorie purtarea obiceiurile de stil de viață sănătos și să știe să aibă grijă de prostată Prostect pret, în mod natural, în mod corespunzător. Citește în acest articol unCOMO, pentru a ști cum să facă și să mențină în stare bună, de-a lungul anilor.

Dieta și alimente utile pentru prostata – Prostect

Dieta și alimente utile pentru prostata - ProstectO dietă echilibrată și sănătoasă este cheia pentru a menține în stare bună de sănătate a organismului, în general, dar numeroase studii au arătat că acest Prostect lucru este deosebit de important pentru a avea grijă de prostată și la prevenirea eventualelor condiții sau condiții care pot afecta negativ.

Apoi vom descrie în detaliu, ce fel de alimente sunt utile pentru prostata , care ar trebui să includă în dieta de zi cu zi și să mănânce în mod regulat Prostect farmacia.

Alimente bogate în Omega-3

Proprietăți antioxidante și anti-inflamatorii de alimente bogate în Omega-3 sunt ideale pentru a asigura sănătatea prostatei, reduce riscul crește, sau se va aprinde și va suferi de cancer de prostată. În acest grup de produse Prostect pret include pește, albastru, gălbenuș de ou, uleiuri vegetale, seminte de CHIA, seminte de in si nuci.

Alimente bogate în vitamina E

Vitamina E-este un antioxidant puternic, care protejează sănătatea celulelor și poate preveni dezvoltarea celulelor canceroase. Prin urmare, de a consuma alimente bogate în vitamina E poate fi un bun mijloc de a se proteja de cancer de prostată, și altele. Printre produsele care sunt mai mari de vitamina E, contin sunt: uleiuri vegetale, legume cu frunze verzi, migdale, alune de pădure, gălbenuș de ou, ficat  Prostect etc.

Prostect pret pareri forum și efecte. Farmacii sau de producator?

Alimente bogate în zinc – Prostect

Zincul este un mineral care ajută la prevenirea hiperplaziei de prostata (prostata), deoarece se blochează producția derivat de testosteron. Ca surse bune de zinc includ: semințe de susan și de floarea soarelui, telina, Prostect pret sparanghel, smochine, cartofi, vinete, stridii, arahide, ceapa, piersici, ridichi, papatyas și așa mai departe

Produse cu licopen

Alimentele bogate in licopen, cum ar fi roșii și pepene verde, sunt perfecte pentru îngrijirea de prostată într-un mod natural Prostect farmacia. Numeroase studii au arătat că licopenul este un antioxidant care poate preveni și trata cancerul de prostată, dar de asemenea, reduce inflamația.

Pe de altă parte, este de dorit pentru a evites consumul de grasimi saturate, zaharuri rafinate, cârnați, carne, excesul de sare, conserve, produse lactate și așa mai departe

Puteți extinde această informație, revenind la articol, produse Alimentare utile pentru prostată.

Evita stilul de viață sedentar și de a efectua exerciții fizyce Prostect

În plus, sfaturi alimentare de mai sus, pentru a avea grijă de prostată cu tineri și pentru a evita viitoare probleme de sănătate, este Prostect pret important de a conduce un stil de viață activ și să lase deoparte stilul de viață sedentar. Este întotdeauna recomandat pentru a efectua exerciții de zi cu zi moderată se potriveste pe condiția fizică, vârsta și starea de sănătate a fiecăruia.

Pur și simplu să facă sport de aproximativ 30 de minute pe zi poate fi suficient pentru a preveni și de a reduce probleme cu urinarea Prostect, legate de prostata glanda sau inflamație.

Bea o mulțime de apă și pentru a evita obiceiurile proaste de viață – Prostect farmacia

Mănâncă sănătos și de a efectua un exercițiu, este important că sunteți alături de o bună hidratare de zi cu zi, bea cel puțin, între 1,5 și 2 litri de apă pe zi. Bea o mulțime de apă-este ceva primordiale, pentru a crește rata de urinare și de a preveni Prostect farmacia bacteriile se acumulează în vezica urinară provoaca prostatita este o inflamatie a prostatei.

În plus, este important, de asemenea, că:

 • Urină întotdeauna că veți simți dorința de a face acest lucru, și eu nu retrases acest moment.
 • Evites tutun Prostect.
 • Evites consumul excesiv de alcool.
 • Evites de obezitate.
 • Evites temperaturi foarte reci.

Prostect: Plante medicinale bune pentru prostata

Una dintre cele mai bune moduri de a avea grijă de prostată, în mod natural acest lucru este consumatoare de ceaiuri de plante, preparate din plante medicinale, care posedă proprietăți diuretice, anti-inflamatorii și depurativas. Ele vă vor ajuta să depanați organismul, vezica urinară de urină și de a preveni suferința, boala. Tot ce pot oferi cele mai bune rezultate, sunt următoarele:

 • Semintele de dovleac: au proprietati diuretice, care contribuie la golirea vezicii urinare, și, în plus, conțin cucurbitacina, ingredient care previne creșterea de prostată.
 • Castan: ajută la reducerea inflamatiilor prostatei si de prevenire, datorită proprietăților anti-inflamatorii.
 • Urzica este diuretic, relaxează vezica și previne creșterea excesivă a acestei glande.
 • Coada: are proprietăți diuretice foarte puternice, de aceea, ceea ce facilitează golirea completă a vezicii urinare și previne inflamarea prostatei.

Prostect Plante medicinale bune pentru prostata

Ia 1 sau 2 cesti pe zi, oricare dintre aceste ceaiuri de plante, pentru a menține sănătatea dumneavoastră de prostată într-o stare excelentă Prostect pret.

Consulta un urolog

Când știi cum să aibă grijă de простате, în mod natural, trebuie să aibă în vedere faptul că toți bărbații în vârstă de 50 ani și peste, trebuie să viziteze un urolog dată pe an, avea loc o analiză atentă și asigurați-vă că prostata este în stare bună Prostect farmacia. În cazul în care în familie există antecedente de cancer de prostată, remediere rapidă, trebuie să depășească 45 de ani.

În orice caz, trebuie să mergeți urgent la urolog , dacă prezentați oricare dintre simptomele descrise mai jos:

 • Urinare foarte frecvente și urgente.
 • Fluxul de urina lent, slab sau intermitent.
 • Sentimentul de a nu опорожненного completă a vezicii urinare.
 • Dureri la urinare.
 • Prezența de sânge în urină.

Acest articol poartă doar un caracter informațional, în unCOMO nu avem dreptul de a prescrie nici un tratament nu efectueze nici un diagnostic. Vă invităm să consultați medicul în cazul în care depune orice condiții sau disconfort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *